Algemeen

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een trackingnummer van uw pakket.

Bestellingen vanaf €75,00 worden gratis verstuurd. De verzendkosten bij bestellingen onder de €75,00 bedragen €4,95. 

Let op: Er gelden uitzonderingen voor de Waddeneilanden

Elementi & Modeno

Alle grote pakketten worden direct bij u aan de deur geleverd. Alle leveringen worden vooraf aangekondigd. 

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met het trackingnummer van uw pakket.

De batterij moet in de ontstekingsknop (IGNITER) worden geplaatst. Draai de knop los en plaats de batterij met de positieve kant naar buiten.

Alle haarden van Elementi en Modeno zijn geschikt om aan te sluiten op de hoofdgasleiding. Neem contact met ons op voor een ombouwset naar aardgas. Laat dit dan wel door een erkend installateur doen.Ja, de Elementi & Modeno haarden zijn vorstbestendig en kunnen in de winter buiten worden gebruikt. Als de gashaard niet in gebruik is raden wij u aan om de gasfles los te koppelen, de beschermhoes te gebruiken en in een afgesloten ruimte op te slaan. Hiermee beschermt u de haard tegen koude weersomstandigheden.

Bij de meeste haarden dient de gasfles naast de tafel geplaatst te worden. Bij sommige haarden kan de gasfles in het product verborgen worden. Dit is per product aangegeven in de productomschrijving.

Wij verkopen ook covers in dezelfde stijl die over de gasflessen kunnen worden geplaatst.

Nee. U kunt alleen lavasteen óf decoratief glas gebruiken. In de product omschrijvingen vindt u de aanbevolen hoeveelheid voor elk product. Het keramisch brandhout kunt u wel samen met de lavastenen en het gebroken glas gebruiken.

Er is heel weinig montage nodig. Tien minuten zou genoeg moeten zijn. Sluit de drukregelaar aan op de gasfles en vul vervolgens de brander met de meegeleverde lavastenen.

De meeste Elementi en Modeno haarden zijn gemaakt van glasvezelversterkt beton (GRC).

Vezelversterkt beton is een beton waarvan de eigenschappen worden
geoptimaliseerd door toevoeging van vezels. Hierdoor zijn de haarden bestand tegen extreme weersomstandigheden. Basalt is een basisch vulkanisch gesteente. Het is een compacte, duurzame en vorstbestendige natuursteen, die tevens een warmteopslag vermogen heeft.